Return to site

Autó színátfóliázás (Car Wrapping) – „És a jóból tökéletes lesz!”

Szabófólia szolgáltatások - autó színátfóliázás a legkorszerűbb anyagokkal és professzionális szakértelemmel.

Unja már a régi színt?

Car wrapping győr-moson-sopron megyében

Valami egészen másra vágyik?

Autó színátfóliázás professzionális módon
Autó színátfóliázás mosonmagyaróváron a szabófólia műhelyében.

Legyen szó merész vagy elegáns elképzelésről, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.

Unalmas autószínből izgalmasat csinálni autófóliázással
autó újraszínezése professzionális módon

Színkatalógusunk segítségével megannyi opció közül választhat, így az Ön ízléséhez leginkább illő megoldást tudjuk biztosítani.

autó átszínezés a legegyszerűbben
régi mercédeszből vagány újat csinálni

Ha katalógusunkban nem talál az elképzeléseinek megfelelőt, lehetőségünk van nyomtatott dekoráció készítésére is, aminek csak a képzelet szabhat határt.

autó átfóliázása új színre a szabófólia műhelyében

Egy egész autó teljes átcsomagolása mindig nagy elhatározás kérdése. A döntés meghozásában nagy segítségre lehet, ha az elképzeléseinkkel ellentétben vásárláskor a gépjárműből csak egérszürke kivitelt találtunk. Színkatalógusunk segítségével könnyedén kiválaszthatja az ideális színt, amiről mindig is álmodott. Azonban, ha színmintáink közül mégsem lenne olyan, amit szívesen viszont látna, lehetőségünk van egyedi színnyomtatásra is. Nekünk már csak egy kérdésünk maradt: fényes legyen vagy matt?

matt autófólia egy terepjáróra győr moson sopron megyében
matt autófóliázás car wrapping győr moson sopron megyében

Az Ön kérdése: miért előnyösebb lefóliáztatni az autót a fényezéshez képest? Egyszerűen eltávolítható, és egy ép fényezésű autót kap vissza, ami akár a későbbiekben újra bevonható. Komoly sérülés esetén elég az érintett elemet lecserélni, majd újra fóliázni, ennek ellenére sem lesz árnyalat- és szín-beli különbség, mivel direkt színekkel dolgozunk. Ez leginkább a matt színeknél okozna problémát, ha az újrafényezést választaná megoldásnak.

Autót színezni vagy fóliázni éri meg jobban?
Tehergépjármű újraszínezése

Azt azért viszont le kell, hogy szögezzük, hogy fóliáink csak és kizárólag ép fényezésen tapadnak meg. Sérülések elfedésére nem alkalmasak, mivel annyira vékonyak, hogy felveszik minden elváltozás alakját, ami a karosszérián található. Dekorációs célt szolgálnak, a kőfelverődések ellen nem véd, a hajszálkarcolásokkal szemben minimálisan megóvja az eredeti fényezést, de nem ez a legfőbb erénye. A kőfelverődések, karcolások és komoly külső behatások ellen inkább a színtelen karosszériavédő fóliát javasoljuk, melyről korábbi blogunkban olvashat részletesebben: http://www.szabofolia.com/blog/ventureshield

Merjen beleugrani az ismeretlenbe, mi biztosítjuk a védőhálót hozzá – a hozzáértésünket és a több éves múltra visszatekintő szakmai tapasztalatunkat!

egyedi elképzelésekre színezett luxuskocsik
új kocsiból régit csinálni autófóliával
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly