Return to site

Clearplex, a láthatatlan szélvédőfólia

Védi autóját a kőfelverődésektől vagy -becsapódások okozta benyomódásoktól, ütődésektől!

A járművek mindennapi használata során szembe kell néznünk különböző, a közlekedés folyamán felmerülő hatásokkal: esetleges kőfelverődések vagy -becsapódások, az ezek által okozott benyomódások, ütődések.

Ezek az impulzusok leginkább a szélvédőt érik, melyek gyakran kellemetlenségekkel járnak. Erre a problémára nyújt megoldást a Clearplex szélvédő fólia.

Amellett, hogy ez a szabadalmaztatott fólia nagy mértékben csökkenti az általános közlekedési hatások okozta sérüléseket, jelentős előnyökkel rendelkezik:

  • megőrzi az üvegfelület eredeti állapotát,

  • nem válik le,

  • nem hólyagosodik,

  • nem repedezik,

  • nem sárgul meg,

  • észrevehetetlen réteget képez a felületen,

  • véd a káros UV-sugarakkal szemben,

  • másodlagos tulajdonsága, hogy mérsékeli a hő beáramlását,

  • vízlepergető hatása van.

A clearplex fólia felhelyezésének technikája- általános tudnivalók.:

A fólia felhelyezése úgynevezett vizes technikával történik. Hogy a vezető milyen hatásokkal nézhet szembe emiatt? A telepítés módjából adódóan a teljes száradásig vízlencsék és/vagy alig észrevehető szivárványos foltok alakulhatnak ki.

A teljes száradás nyáron bekövetkezhet akár két nap alatt is, télen természetesen ez hosszabb időt is igénybe vehet, akár több hét is szükséges lehet, míg ez a folyamat végbe megy. Azonban már a vízlencsék és szivárványos foltok eltűnése előtt is teljesen víztiszta felületet kapunk, mely 100 %-os átláthatóságot biztosít a tökéletes vezetői élmény érdekében.

Garantált védelem a törések és repedések ellen.

A különböző becsapódások, melyek sok esetben a fóliázatlan szélvédő berepedését vagy betörését eredményezhetik, kellemetlen meglepetések okozhatnak a pénztárcánkra nézve. A Clearplex szélvédő fólia azonban amellett, hogy megóv bennünket a plusz költségektől, a szélvédőt is teljes körűen megvédi a külső hatásoktól: a felpattanó kavicsdarabok csupán tűszúrásnyi nyomot hagynak a fólián, a szélvédő sérülésmentes marad. Ütésálló, ráadásul a hétköznapi igénybevételhez- mint például az ablaktörlő használata- is alkalmazkodik.

Azért lehetőleg ezt ne próbáljátok ki otthon!

Clearplex autofólia védelmet nyújt a betörés ellen!

Legyen szó új vagy régi autóról, a szélvédő megóvását nem lehet elég korán elkezdeni. Hisz nemcsak az esetleges plusz költségektől védhetjük meg magunkat, de az üvegfelület állapotát is megőrizhetjük ennek a fóliának köszönhetően.

Forrás: clearplex.hu

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly