Return to site

Egy Mercedes AMG GTC Roadster Matt Karosszériavédő Fóliázása

- mese habbal -

 

Az azigenek csodaországában a jajaák földjén történt az Opelkereskedésen túl, a Barátság u.30 ban, ahol már a malac sem túr.

 

Ez a mese egy üvegszerű páncélról és a csodakocsi tigrisről szól.

Egyszer volt hol nem

HOOOL???

Volt egyszer egy Mercedes AMG GTC Roadster a garázsodban.

- Így kezdődik minden szuper mese igaz?! ;) -

Felkeltél azon a csodálatos reggelen a madárcsicsergésre, mint mindig máskor abban a szinte hihhetetlen életedben előtte, és elugrottál két zsömiért és egy túrórudiért a Tescoba. Pont úgy, ahogy minden dolgos reggeleden teszed.

Végigvonultál a belvároson lazába keverve, mindenkinek intettél az úton mert, aki nem ismert az is úgy csinált a szájával mintha köszönt volna. A Tesco előtt a körforgalomnál egy kicsit mindig bizsereg a lábad a gázpedálon, de nem tolod neki, mégis csak reggel van... és erre

Az előtted haladó, feltehetően esti műszakos BMW-t vezetőnek nem az a fáradt reggeli bizsergés volt a lábában mint neked, hanem a csapatom a kilincset előre mindenki beka..... bizsergés! - tudod -

Addig adta a kettesnek, hogy csak talát egy kis hegyesvégű kavicsot a bal hátsóval, ami egyből át akart ülni melléd...

Minden olyan hírtelen történt de mégis úgy lelassult körülötted, mintha képkockánként történt volna. A szíved pulzál de mégis, mintha megtört volna valami.

Az egész olyan filmszerű! Lebegsz a 3D és a 2D világa között. Már-már majdnem felriadsz! Érezed a becsapódást ez nem is kérdés! Tudod olyan ez, mint amikor gyerekkorodban próbálgattad, hogy milyen megszúrni magadat egy hegyes késsel!

ÉÉÉÉÉSssss amikor a kés hegye közeledve a mutatóújad felé éppen merül bele a bőrödbe utat engedve a friss vérednek, pont úgy csapódik az a hegyes kő a szélvédőbe! Nanominiméterenként váj keservesen piciny helyet magának az univerzum csodáit megszégyenítő módon hatol bele abba a megmunkált kristályüvegbe ez a kis szájba csesz... kavics, mint NAV végrehajtás a pénztárcád legmélyebb bugyraiba!

De jó hírünk van, itt felébredsz!!! :D

Nincs többé Mercedes AMG!!!

Nincs kavics!

Nincs a szélvédődön szégyenfolt! 

És a legjobb, ha éhes vagy bárhol megveheted azt a két zsömit meg a pöttyöst mint mindig máskor!

Szóval, kedves barátom ez a szuper járgány tényleg begurult hozzánk és alig tudtunk szóhoz jutni. A tulajdonos okkal félti autóját ahogy te is átérezted ezt a félelemet az imént. Minnél tovább szerette volna a karosszéria épségét megőrizni és nem arra kelni egy amolyan meseszerű nap, amire te kelnél holnap ha nem olvasnád ezt a cikket!

Szóval, azt kérte tőlünk a tulajdonos, hogy ne fényes, hanem matt védőfóliát rakjunk az autóra. Ennek a kérésnek eleget téve a Skyfol PPF nano karosszériavédő fóliát választottuk.

Hogy miért válaszd te is ezt az anyagot?

  • Felületi bevonatának köszönhetően vízlepergető hatással rendelkezik, így egyszerűbben tisztítható más karosszériavédő fóliákhoz képest

  • Ellenáll a sárgulásnak, taszítja a port

  • Öngyógyuló tulajdonsága van

  • Az általunk eddig használt fóliákhoz hasonlóan megvéd a felcsapódó kavicsoktól, gallyaktól

(Forrás: Skyfol.hu)

Ha a te érdeklődésedet is felkeltettük, és szeretnéd megvédeni autódat a külső környezeti hatásoktól, ne habozz, nyomd meg az árajánlatkérő piros varázsgombot.

Itt a vége, oszd meg végre!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly