Return to site

Épületüveg fóliázásról bővebben

Hővédelem:

Csökkentse otthona hűtési költségeit, szűrje a besugárzott hőt már az ablakoknál. A hővédő ablakfólia a besugárzott energia akár 91%-át ki tudja szűrni. Több mérés is igazolja, hogy a fóliával ellátott helységek akár 5-6 fokkal is hűvösebbek lehetnek.

Betekintésvédelem:

A megfelelő fólia kiválasztása hatékony megoldást jelent a kíváncsi szemek ellen. Betekintésvédő fóliáink anélkül, hogy besötétítenék az adott helységet megoldást nyújtanak az ön problémájára.

Biztonsági fólia/Betörésvédelem:

Biztonsági fóliázással elkerülhetővé válik egy esetleges baleset, mivel üvegtörés esetén a fólia egybentartja az üvegszilánkokat, ezzel megvédve az ön és szeretteinek épségét. Betörésvédő fóliával megelőzhetőek a betörések, értékeit biztos helyen tudhatja. Fóliáink már 100 mikron vastagságtól alkalmasak a biztonsági rács kiváltására.

UV védelem:

Ablakokon beérkező káros UV sugárzást akár 100% ban meg lehet szűrni egy erre alkalmas fólia kiválasztásával. Mindazok mellett, hogy megvédjük bőrünket ettől a káros sugárzástól, megvédjük az ablak, vagy kirakat mögötti tárgyainkat is a kifakulástól, elavulástól.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly