Return to site

Láthatatlan védelem az Ön autóján is!

Láthatatan védőréteget az értékeikre különösen igényeseknek fejlesztették ki!

Maximális védelem minimális ráfordítással
 • Megvédi a karosszériát az apróbb kőfelverődésektől, a faágak okozta karcolásoktól és a bogarak által előidézett sérülésektől.
 • 100 %-ig átlátszó, rendkívül rugalmas.
venture shield fólia 100%-ig átlátszó
 • 5 év garancia a biztosíték arra, hogy a kavicsvédő fólia az évek során nem színeződik el, nem keményedik ki, és nem hólyagosodik fel.
 • Könnyen telepíthető és könnyen eltávolítható
 • A fóliával védett területeket ugyanúgy lehet tisztítani, mint a karosszéria többi részét.
 • A 3M VentureShield Uv stabil, vagyis átengedi az UV sugarakat, hogy a motor többi részéhez hasonlóan változhasson a fóliával fedett felület színe.
 • A motor és autótípusok 98 %-ára rendelhetőek számítógépes technológiával készített minták, amelyek elsősorban a kőfelverődés szempontjából különösen veszélyeztetett részeket fedik (pl.: a szpoilereket, a tank tetejét és oldalát, a fényszórókat, lökhárítót, motorháztetőt, tükröket, sárvédőket, a hátsó lökhárító bapakoló részét, küszöblécet). Nem lehet gond semmilyen autón! nézze meg a referencia képeket itt.

A Venture shield fólia felhelyezés közben:

venture shield foil

A venture shield fólia felhelyezés után:

venture shield foil on Dodge viper
Mi az a VentureShield kavicsfólia?
venture shield kavicsvédő fólia

A VentureShield karosszériavédő fólia egy akril ragasztóanyaggal ellátott víztiszta fólia, amely láthatatlan védelmet nyújt járművének.

Szereti az eredeti fényezést? Mi is!
venture shield karosszéria védő fólia felhelyezése

A 3M VentureShield kavicsvédő fólia rendkívül vékony, így láthatatlanságával őrzi meg járműve eredeti megjelenését. Hatékonyan teszi a dolgát, miközben autója esztétikai megjelenését nem befolyásolja.

Formától, mérettől és színtől függetlenül!

Büszkék vagyunk arra, hogy a 3M VentureShield kavicsvédő fólia rendelkezik előre kivágott mintákkal az igényes autó és motortulajdonosok számára!

Kavicszápor, bogáreső és egyéb katasztrófák

A VentureShield karosszériavédő fólia használatával az Ön számára véget ért az aggódás a kőfelverődések, parkolási horzsolások okozta fényezési sérülések miatt. A fólia alatt autója ugyanolyan, mint mielőtt a VentureShield karosszériavédő fólia rákerült.

Legyen büszke rá évek múlva is!

A VentureShield karosszériavédő fólia meggátolja, hogy az évek során előforduló sérülések látható nyomot hagyjanak a karosszérián.

Láthatatlan védelem szemmel látható eredménnyel!

A VentureShield karosszériavédő fólia egy 150 mikron vastag víztiszta fólia, amely nyúlékony, rugalmas így teljesen rásimul a karosszéria bármely elemére. Szemmel szinte nem látható, ugyanakkor maximális védelmet nyújt a felületnek.

Miért használjon 3M Venture Shield fóliát?

 • az autógyárak is a 3M VentureShield fóliát alkalmazzák
 • megvédi az autókat a felpattanó kisebb méretű kavicsoktól, kövektől, faágak okozta karcolásától, a rovarok és madarak okozta károktól és sérülésektől
 • Ön pénzt és energiát takarít meg azáltal, hogy a karosszériát elcsúfító sérülésektől megvéd, és ezáltal nem kell drága alkatrészekre és a fényezésre költeni
 • strapabíró, és nem igényel speciális eljárást vagy kezelést
 • a lefóliázott terület az autó többi részéhez hasonlóan tud fakulni
 • a fóliázott felület is waxolható, akárcsak az autó többi része
 • a gyártó 5 év garanciát vállal a 3M VentureShield fóliára (levállás, hólyagosodás, ragasztóhiba ellen)
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK